geng conaa

Nuffnang

Saturday, December 31, 2011

Fii Hifdhillah 2011

Assalamualaikum Sahabat,

Dah lama bebeno rasanya xjenguk blog ni, apa la nasib, sendiri punya blog sendiri tarak jaga...
"Sesaya Sesangat Sesibuk" kononnya hehee....

Pejam celik, celik pejam, celik celik, pejam pejam, eh still celik lagi sampai harini.. 
alhamdulillah dah akhir tahun.... 2011 dah nak pergi laa... sedih pulak....

Macam2 terjadi sepanjang 365 hari aku lalui dalam tahun 2011 ni... kalau nk cerita balik memang tersangatlah membuang masa sebab akan mengambil masa 365 hari juga untuk settlekan semua cerita aku tu hahah.....

Uiii time tulis post nih tetiba aq rasa sayu laa.... 
rasa rindu lak nak lalui 2011 ni sekali lagi... (erkk yeke nak???) 
huiiihhh... serius aku TIPU je!!!! hahaha.... 
yang best2 nk jgk laa ulang sekali lagi, kalau yang xbest, sakit hati, makan hati, terguris hati, teluka hati, tertoreh hati... dan apa saja yang berkaitan dgn penyakit hati, xmao laa ulang2... past is past... kan? :/

xda MOTIF betul post aku kali ni.... hahah apa2 pon wish all the best, 2012 is coming.... 
sure korang dh dgr mcm2 cerita pasal 2012 kan... 
so, sama2 la insaf2 kan diri, muhasabah diri... 
insyaAllah masih diberi kesempatan oleh Nya.... :)

p/s: kenapa kita sambut new year? yg sedihnya awal muharam kite xde lak nk terasa gempak kan...?

wahh semangat buat sendiri kalender 2012
motif: xdpt yg free dari kedai runcit laa ;P


~Layna~


No comments:

Post a Comment